søndag den 10. juni 2012

Bacon Kage!

Hvis du blev bedt om at nævne de to bedste ting i verden lige nu og her, hvad ville du så svare?
jeg ville nok svare Bacon og sex, eller kage! hvis du er bare lidt lige som mig har jeg fundet noget helt unik som vil gøre verden til et bedre sted, kulminationen af det bedste i verden, (bortset fra sex delen) Baconkagen!
Nu er den her! Bacondrømmekagen – kagen der dækker de fleste behov. Den dristige blanding af brun farin og sprødstegt bacon får mundvandet til at løbe. Bag den og del den med dem du holder af.
Jeg faldt over opskriften som jeg simpelthen bare måtte dele med verden.
Det er en opskrift fra P3's hjemmeside på en drømmekage med bacon i, som (efter sigende) skulle smage meget specielt,(No wonder) men den har også fået en masse positiv feedback. Jeg har omskrevet opskriften så den svare til 12 personer cirka. Så uden videre omsvøb, her er den.

 Kagen















250 g. mel
50 g. smør
250 g. sukker
4 æg
2 dl. mælk
3 tsk. bagepulver
2 tsk. vanillesukker

Glasur

  30 g. smør
  250 g. brun farin
  ½ dl. mælk
  800 g. Bacon, ristet og knust.

Fremgangsmåden

Æg og sukker piskes sammen, mel, bagepulver og vanillesukker drysses i. Smørret smeltes og hældes i sammen med mælken. Den skal have ca. 20 minutter i en 200 grader alm. ovn.
Ingredienserne til glasuren blandes sammen i en gryde, det skal op at koge ganske kort.
Når kagen har fået 20 minutter skal glasuren på, og derefter have fem-seks minutter mere. Det skal boble en anelse. Tag ud, køl af og servér.

Og så har man ellers også bare at nyde denne geniale måske lidt gale ide. Enjoy.!






























fredag den 8. juni 2012

Hey alle sammen.
Jeg ved godt at det er ved at være RIGTIG, længe side jeg sidst gav lyd fra mig her på bloggen, men nu er jeg jo også ved at blive student og det tager en masse tid og arbejde at vedligeholde. :p
Men den tid jeg nu har tilovers har de sidste 3 dage gået til at designe og tegne min lille fætter Ludvigs nye lege/trænings stativ. Så her er det.

Jeg har brugt programmet Inventor til at lave tegningen af hvordan jeg forstiller mig det. 

Nu må vi se om han kan lide det. :)

Jeg har også fornyeligt afsluttet en fantastisk fed sæson som parkour instruktør i Amager Land Gymnastik forening. Det har været en vildt fed oplevelse, og det var rigtig stort for mig at være ansvarlig for en masse små krudtugler, som mig selv.


  Jeg er rigtig stolt af dem, og vi var så gode til opvisningen, der kommer måske en video senere.

Som tidligere nævnt er jeg ved at blive student, men her efter burde jeg have en masse tid tilovers til at blogge.